Električni ventilator za kamin, pjenasti 100 W evakuator farme, Fireri, dimljena ekstrakcija, ventilator za kamin za peć na drva, peć na drva, kamin
  • Novo

Električni ventilator za kamin, pjenasti 100 W evakuator farme, Fireri, dimljena ekstrakcija, ventilator za kamin za peć na drva,

KM 2.00

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Imate li dim?Neizlječivi problemi sa izvlačenjem?Ne tražite dalje od navijača dimnjaka!Električni ventilator, riješite probleme s dimom, pomozite dimnjacima za evakuaciju, pećnicama za pizzu, peći na drva. Ventilatori za dimnjake su idealan izbor u ventilatorima za ekstrakciju dimnjaka za rešavanje problema sa crtanjem,a profesionalni ventilatori za kamin. Ovi ventilatori su dizajnirani posebno za aplikacije u kojima su efikasan rad, niska potrošnja energije i kompaktan dizajn od najveće važnosti. Ventilator dimnjaka je namenjen za upotrebu tamo gde temperature gasova sagorevanja ne prelaze 575 ° F za isprekidan rad i 482 ° F za kontinuirani rad. Evakuator dima postavljen je na dimnjak.Ekstraktor dima mora biti udaljen više od 6 metara od izvora vatre, inače će inducirani ventilator za izvlačenje biti spaljen.Temperatura kamina ne može sagorjeti izolacijski sloj kabla za napajanje. Rješavanje problema s dimompomoći u evakuaciji dimnjaka, peći za pizzu, peći za drvo evakuator dima koji se najčešće koristi i prepoznaje u sistemima za ekstrakciju dima.Ovaj model je antifriz, antifriz, protiv visokih temperatura, protiv korozije, protiv rđe i izdržljiv.Ovi ventilatori su dizajnirani posebno za aplikacije u kojima su efikasan rad, niska potrošnja energije, promjenjiva brzina i kompaktan dizajn od najveće važnosti.Specifikacija : napon : 220v (110v-120v 110 V-120 V napon, bićemo opremljeni pretvaračem napetosti)snaga; 100w Size;prečnik osnove 13,5 cm-21cmcolor : boja slike težina proizvoda : 2,3 kgsadržaj isporuke : 1 indukovano izvlačenje fan To napomena : 1. Isključite prekidač za uključivanje tokom instalacije ili povlačenja kako biste izbjegli električne udare.2. Interfejs sa izlazom za dim mora biti fiksiran vodootpornom izolacionom trakom.3. Instalacija na interfejsu sa dimnjakom mora biti čvrsta, a interfejs mora biti usko integrisan u kamin za najbolji efekat.4. Ako inducirani ventilator za štampanje prestane da radi, morate obratiti pažnju na refluks dima kojim dim izlazi.5. Izlaz za dim postavljen je na kamin.Izlaz dima mora biti udaljen više od 6 metara od izvora vatre, inače će inducirani ventilator za izvlačenje biti spaljen.Temperatura kamina ne može sagorjeti izolacijski sloj kabla za napajanje.

Voltage:
220V (110V-120V 110V-120V voltage, we will be equipped with a tension converter)
Power; 100w:
Size;Diameter of the base 13.5cm -21cm:
Color:
image color
Product weight:
2.3kg
Delivery content:
1 induced draw fan
To note:
1. Turn off the power switch during installation or withdrawal to avoid electric shocks.:
2. The interface with the smoke outlet must be fixed with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be closely integrated into the fireplace for the best effect.:
4. If the induced print fan ceases to operate, you must pay attention to the reflux of smoke by which the smoke escapes.:
5. The smoke outlet is placed on the fireplace.The smoke exit must be more than 6 meters from the fire source, otherwise the induced draw fan will be burned.The fireplace temperature cannot burn the insulating layer of the power cord. :